O nama

Imajući u vidu okolnosti u kojima roditelji i deca u današnje vreme moraju ubrzano i u pokretu da funkcionišu, zaposleni u Fluency centru se maksimalno trude da izađu u susret kako deci, tako i roditeljima, osluškujući njihove potrebe i mogućnosti.

Polaznici na prvom mestu!

Fluency centar za podučavanje stranih jezika se na prvom mestu fokusira na potrebe svojih učenika i polaznika

Jedinstven koncept

Dobro osmišljena i veoma pozitivna atmosfera na času je ono što nas vodi zajedničkom cilju, a to je čvrsto utemeljeno znanje.

Učimo jezik s' ljubavlju

Fluency centar učenicima pruža mogućnost da unaprede i razviju postojeće znanje stranog jezika, odnosno da ga stiču od samog početka i grade idući stabilnim koracima napred.

Timski duh učenika i nastavnika je upravo jedna od karakteristika Fluency centra, gde se učenici uz pomoć nastavnika navode na samostalno zaključivanje što samim tim rezultira uspešnim prevazilaženjem blokade pri govoru stranog jezika kao i uspešnom savladavanju gradiva u školi i proširenju postojećeg znanja.

Različitim aktivnostima na času, međusobnom komunikacijom, slušanjem i rešavanjem gramatičkih zadataka gradimo i razvijamo svoje znanje. Kada tome još pridodamo i dozu ljubavi, onda smo zasigurno na pravom putu ka perfektnom znanju i ostvarenju svojih ciljeva!

Scroll to Top